Hasiči dostali nová auta

IMG 0304Zástupci zásahové jednotky sboru dobrovolných hasičů a města Velké Meziříčí převzali do užívání nové víceúčelové vozidlo Volkswagen Transporter, které dodala firma GarantAuto Velké Meziříčí.

Nové vozidlo pořídili jako náhradu za stávající vozidlo Volkswagen LT 28, které už není v nejlepším technickém stavu. Vozidlo pro sbor město zakoupilo ze svého rozpočtu a jedná se o devítimístnou verzi (1+8). Vozidlo hasiči budou používat pro veškeré potřeby sboru, pro přepravu na školení a výcviky výjezdové jednotky. Současně město pořídilo další dvě hasičská vozidla typu DA-L1Z Ford Transit, které předalo do zásahovým jednotkám sborů dobrovolných hasičů místních části Lhotky a Hrbov. Na každé vozidlo přispěli po úspěšné administraci města ze svých dotačních titulů Ministerstvo vnitra České republiky (450 000 korun) a Kraj Vysočina (300 000 korun).

Žaneta Mikišková

Lhotky

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.