Diabetologická ambulance novoměstské nemocnice se stěhuje kvůli rekonstrukci

knihovnaNovoměstská nemocnice zahajuje přípravu na rekonstrukci vstupního pavilonu. Dvouletá rekonstrukce bude zahájena v březnu tohoto roku. První změna související s celkovou modernizací vstupního pavilonu se dotkne pacientů diabetologické ambulance. Ta se stěhuje do spodní části nemocničního areálu, konkrétně nad nemocniční lékárnu do prvního patra.

„V dočasných prostorách začne diabetologická ambulance fungovat v pondělí 25. ledna V této budově není výtah, proto je nově v přízemí u schodů zvonek pro méně pohyblivé pacienty," upozorňuje tisková mluvčí nemocnice Tamara Pecková.

Další změna, na kterou si v těchto dnech budou muset návštěvníci a pacienti nemocnice zvyknout, je zrušení nemocničního bufetu. V jeho prostorách bude nově zřízena lékárna, která začne v prostorách bufetu fungovat od 1. března.

Oddělení nukleární medicíny se žádné změny zatím netýkají.

Celková modernizace vstupního objektu Nemocnice Nové Město na Moravě, ve kterém se nacházejí laboratoře OKB, výdejna léků a provoz občerstvení bude probíhat 2 roky, zahájena bude 1. března. Investici ve výši 94 milionu bez DPH hradí zřizovatel nemocnice Kraj Vysočina.

Tamara Pecková Homolová, tisková mluvčí
Nemocnice Nové Město na Moravě, příspěvková organizace

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.