Sociální služby využívají nové vozidlo k přepravě klientů

auto 1Automobil Peugeot je v této chvíli v Sociálních službách města Velké Meziříčí nejvíce využívaný.

Klienti a obyvatelé města Velké Meziříčí auto nyní využívají na dovozy do naší organizace, která všem seniorům nabízí pomoc s registrací na očkování covid-19. Po zaregistrování zájemců zaměstnanci opět tímto vozidlem dopraví naše nejstarší obyvatele zpět do jejich domovů. Po přidělení termínu očkování všechny seniory nejen z řad našich klientů odvezeme na dané místo očkování a poté zpět do jejich domovů. Takto budeme vozidlo maximálně využívat až do samého ukončení zájmu o tuto službu.

V době, kdy nebude probíhat odvoz k registraci nebo odvoz na místo očkování, využíváme vozidlo stále k dopravě klientů do nemocnice v Mostištích, k praktickým a odborným lékařům na Dům zdraví, zajišťujeme jim denně dovoz teplého jídla i nákupy podle přání každého z nich.„Děkujeme, že se o nás tak staráte," slyšíme stále z úst většiny z nich.

Jana Jurková, ředitelka Sociálních služeb města Velké Meziříčí

auto 3

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.