Hejtman poprvé chatoval s občany

ImageHejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek ve středu v podvečer déle než hodinu odpovídal na dotazy veřejnosti. Pro kontakt se zvídavými občany využil nyní preferovanou formu – videokonferenci. „Spoluobčany zajímalo především rezonující téma očkování, rozvoj Veřejné dopravy Vysočiny, možnost získat kotlíkové dotace. Je zima, nechybělo tedy téma zimní údržby, snažíme se udržovat silnice sjízdné, existuje přesný plán údržby, ve chvíli, kdy je třeba udržovat silnice, ale všem musí být jasné, že pokud pečujeme o 4 500 kilometrů silnic, není v silách upravit tahy v jednu chvíli. Logicky se může stát, že v případě silného sněžení ráno může zůstat sníh na některých silnicích o chvíli déle," zmínil některá z témat veřejného zájmu hejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek.

Mezi další témata, kterým se hejtman kraje na základě položených dotazů věnoval patřila výstavba nového objektu pro Krajský úřad Kraje Vysočina, občany zajímal jeho osobní pohled na výsledky voleb, na hejtmanovu hudební budoucnost, která je nyní silně ovlivněna nejen jeho povinnostmi vůči kraji, ale také současnou epidemiologickou situací. V odkaze pod touto zprávou najdete i hejtmanovu odpověď a jeho komentář k práci krajského zastupitelstva.

Hejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek děkuje všem spoluobčanům, kteří si udělali čas a strávili s ním hodinu diskuzí na otevřeném chatu, jeho záznam je k dispozici ZDE.

Tisková zpráva Kraje Vysočina

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.