Městská policie hledá strážníka

P1120290Do přátelského kolektivu přijme Městská policie Velké Meziříčí nového strážníka. „Uchazeč musí mít zájem pomáhat občanům, zabezpečovat veřejný pořádek a podílet se na bezpečnějším městě," přeje si Jan Klikar, vedoucí městských strážníků.

Stále platí náborový příspěvek 50 000 korun a mnoho dalších benefitů, mezi které patří pět týdnů dovolené, tři dny placeného zdravotního volna, příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění aj. Podrobné informace, které obsahují vymezení pracovní náplně, požadavky na uchazeče, náležitosti písemné přihlášky a adresu pro její doručení naleznete na úřední desce.

Strážníci sídlí v moderní služebně a jezdí novým vozem značky Volkswagen Caddy na alternativní pohon. Po zařazení do přímého výkonu služby se strážníkův plat pohybuje v rozpětí od 22 980 do 30 780 korun. Výše platu se odvíjí od započitatelné praxe, rizikového příplatku, případně příplatku za směnnost. Pro více informací mohou zájemci o stabilní zaměstnání kontaktovat vedoucího Městské policie Velké Meziříčí Jana Klikara.

Zuzana Najtová

plakat straznik_A3_final

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.