Jedna z prvních pomocí do postižených Mikulčic mířila z Velkého Meziříčí

dobrovolnýAni ne 24 hodin po ničivém tornádu, které postihlo několik obci na jihu Moravy zajistila společnost AUTO DOBROVOLNÝ a ZZN hospodářské potřeby Velké Meziříčí krycí plachty a kotvící materiál.

"Když jsem se dozvěděl, že náš zákazník a můj dlouholetý kamarád Petr Šenkeřík má v Mikulčicích rodinu, která přišla o střechu na rodinném domě, tak jsme se rozhodli rychle jednat. Pomoc tedy mířila přímo k rodině Látalových. V ZZN nám připravili zakrývací plachty a kotvící materiál a ještě v pátek v podvečer jsme vše převezli o Mikulčic. Následně jsem se domluvil se stavebním firmou Jiří Kratochvil z Velkého Meziříčí, kteří hned v sobotu ráno vyrazili do Mikulčic, aby zabezpečili střechu a okolí domu," řekl Milan Dobrovolný, majitel společnosti AUTO DOBROVOLNÝ. "Když jsem viděl na vlastní oči tu zkázu bylo mi do breku, to se nedá popsat," řekl pan Radoslav Prudík, který na místo v pátek odvážel plachty.

Milan Dobrovolný
majitel společnosti
AUTO DOBROVOLNÝ Velké Meziříčí s.r.o.

 

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.