Ředitelkou Domova pro seniory Velké Meziříčí je Renata Horňáková

ImageRada Kraje Vysočina na základě výběrového řízení jmenovala začátkem června novou ředitelku Domova pro seniory Velké Meziříčí. Renata Horňáková nahradila ve vedení domova dosavadního ředitele Vítězslava Schreka, který byl po loňských krajských volbách zvolen hejtmanem a z funkce ředitele uvolněn.

Řízení krajského domova nabízejícího služby více než stovce klientů bylo tento týden předáno nové ředitelce Mgr. Renatě Horňákové, kterou oficiálně uvedl do funkce Jan Tourek, radní Kraje Vysočina pro oblast sociálních věcí. „Věříme, že její dlouholeté zkušenosti ze sociálních i zdravotnických služeb jsou dobrým předpokladem pro úspěšné vedení týmu a zajištění kvalitních služeb seniorům, protože atmosféra na pracovišti má na kvalitu poskytovaných sociálních služeb zásadní vliv," uvedl Jan Tourek. Zároveň poděkoval zaměstnancům a zejména zastupující ředitelce Janě Michnové za dobře odváděnou práci v uplynulých měsících zejména při zajištění všech proticovidových opatření, péči o nemocné klienty a dobře zvládnutém očkování klientů i zaměstnanců je poděkování skutečně zasloužené.

Jiří Bína, odbor sociálních věcí
Krajský úřad Kraje Vysočina

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.