• Velkomeziříčsko
  • Zprávy
  • Aktuální informace k očkování bez registrace: O víkendu nabídne velké očkovací centrum Jihlava – Hruškové Dvory neregistrovaným vakcínu Moderna

Aktuální informace k očkování bez registrace: O víkendu nabídne velké očkovací centrum Jihlava – Hruškové Dvory neregistrovaným vakcínu Moderna

vakcína ilustračníVzhledem k tomu, že velké očkovací centrum Jihlava – Hruškové Dvory avizuje vyčerpání dodaných vakcín Jonson & Jonson, bude neregistrovaným zájemcům o očkování během víkendu 31. 7. a 1. 8. nabídnuta dvoudávková vakcína společnosti Moderna.

Vakcínou Johnson & Johnson budou neobjednaní zájemci očkováni opět po jejím dodání. Termíny pro očkování neobjednaných včetně určení podávaných vakcín budou začátkem týdne zveřejněny na www stránkách Kraje Vysočina a oficiálních stránkách očkování na Vysočině ockovanivysocina.cz. Děkujeme za trpělivost a za zájem o očkování.

Velké očkovací centrum Jihlava-Hruškové Dvory
OČKOVÁNÍ NEREGISTROVANÝCH OSOB

  • sobota 31. července 2021, 7–13 hodin – očkuje se vakcínou společnosti Moderna, DVOUDÁVKOVÁ (nutno absolvovat ještě jedno očkování v určeném / domluveném termínu)
  • neděle 1. srpna 2021, 7–13 hodin – očkuje se vakcínou společnosti Moderna, DVOUDÁVKOVÁ (nutno absolvovat ještě jedno očkování v určeném/domluveném termínu)

Další termíny pro očkování jednodávkovou vakcínou Johnson & Johnson budou zveřejněny v závislosti na dostupnosti vakcíny příští týden na www.kr-vysocina.cz nebo na ockovanivysocina.cz. Na očkování vakcínou Pfizer/BioNTech je prozatím i nadále potřeba registrace, kterou lze jednoduše provést přes odkaz https://registrace.mzcr.cz/. Termíny jsou nyní nabízeny v řádech hodin, maximálně dnů.

Více informací na informační lince 564 602 602.

Tisková zpráva Krajského úřadu Kraje Vysočina

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.