Uzavírka u Křižanova způsobí komplikace v dopravě

1 copy_copyRekonstrukce komunikace mezi Křižanovem a Ostrovem nad Oslavou zapříčiní úplnou uzavírku hlavního tahu č. I/37. K uzavření silnice dojde od pondělí 16. srpna do konce října. Objízdná trasa se liší pro osobní vozy, nákladní automobily i pro autobusovou dopravu. Vozy s hmotností do tři a půl tuny pojedou v čase dopravního omezení přes Pikárec, Moravec, Bobrovou, Radešín a Bohdalec do Ostrova nad Oslavou. Nákladní automobily budou muset jet dokonce až přes Nové Město na Moravě.

Oprava silnice probíhá v různých úsecích. Druhý a třetí úsek zhotovitel uzavře od 16. srpna do 19. září, čtvrtý úsek pak od 20. září do 10. října. Od 11. října bude následovat druhá etapa. V první etapě oprav krajský úřad stanovil objízdnou trasu pro autobusovou dopravu přes Bohdalec, to znamená, že Laštovičky a Suky budou dočasně bez obsluhy. Doporučujeme cestujícím, kteří využívají linkovou autobusovou dopravu, aby si v termínech uzavírky ověřovali dostupnost spojů na www.idos.cz.

Zuzana Najtová

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.