Nenaočkovali jste se v Jupiter clubu? Využijte služeb mobilního očkovacího karavanu

očkování copy_copyPřihlásili jste se k vakcinaci do centra ve Velkém Meziříčí a zároveň neobdrželi PIN k objednání termínu? Od 22. do 24. srpna můžete navštívit jedno z pěti měst na Vysočině, do kterého zavítá karavan nabízející mobilní očkování bez registrace.

„Mobilní očkovací tým neziskové organizace Podané ruce, který s Krajem Vysočina spolupracoval už v minulosti při očkování imobilních občanů, bude k dispozici po dobu tří dnů ve vybraných lokalitách východní části regionu. Postupně bude očkování nabídnuto na zastávkách v Bystřici nad Pernštejnem, Moravských Budějovicích a Jaroměřicích, Náměšti nad Oslavou a Velké Bíteši," sdělil hejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek.

Zájemci o očkování v mobilním centru nemusí nic dopředu vyplňovat, stačí se pouze dostavit v daný den a čas na určené místo a vzít si s sebou občanský průkaz a průkaz pojištěnce.

K aplikaci budou připravené jednodávkové vakcíny od společnosti Johnson & Johnson pro občany od 18 let nebo dvoudávkové vakcíny Moderna pro zájemce od 16 let.

Nabídkou vakcinace bez nutnosti registrování a prostřednictvím mobilního očkování hodlá vedení Kraje Vysočina oslovit dosud nerozhodnuté občany a rovněž usnadnit přístup k získání očkovací látky. Dle informací ze strany hejtmana Kraje Vysočina Vítězslava Schreka činí aktuální proočkovanost populace na Vysočině přibližně 60%, což region staví do čela pomyslné statistické tabulky.

Bližší informace naleznete na webu www.ockovanivysocina.cz.

Lucie Málková

Bez názvu_2

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.