Očkování v Jupiter clubu skončilo. Prostor znovu poslouží kulturním účelům

9Očkovací centrum ve Velkém Meziříčí ukončilo svoji činnost. V období od 6. května do 26. srpna 2021 se v zařízení plně naočkovalo více než tři tisíce obyvatel. Na jeho chodu se podílela řada vysoce kvalifikovaných zdravotních pracovníků včetně dobrovolníků z Fakultní nemocnice Brno i z místního okolí. Vedení města odměnilo celý tým po ukončení provozu centra upřímným poděkováním a předáním drobných darů.

„Jsem vděčný za to, že jsme našli výborného partnera ve Fakultní nemocnici Brno, který pomohl městu Velké Meziříčí zajistit službu očkování přímo na náměstí. Díky této spolupráci bylo očkování proti covidu-19 pro občany města mnohem dostupnější," řekl starosta města Alexandros Kaminaras. „Obrovské poděkování patří v prvé řadě provozovateli Fakultní nemocnici Brno v čele se zdravotnickým náměstkem, profesorem Ondřejem Ludkou, dále děkuji za spolupráci Kraji Vysočina, zastupitelům a úředníkům města, Městské policii Velké Meziříčí, Sboru dobrovolných hasičů Velké Meziříčí, Jupiter clubu za poskytnutí vhodných prostor a všem dobrovolníkům. V neposlední řadě patří velké díky všem zodpovědným občanům, kteří využili služeb centra a nechali se naočkovat," sdělil Kaminaras.

Lucie Málková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.