Memorandum spolku Koruna Vysočiny starostové podepíší příští týden

IMG 6806Spolupráci na rozvoji turistického ruchu v regionu podepíší zástupci sedmi zakladatelských měst a obcí včetně Velkého Meziříčí 3. září v Bystřici.


Starostové Velkého Meziříčí, Velké Bíteše, Bystřice nad Pernštejnem, Žďáru nad Sázavou, Nového Města na Moravě, Tišnova a Nedvědice stvrdí svým podpisem Memorandum o rozvoji spolupráce a řízení strategie rozvoje cestovního ruchu ve spojeném regionu Koruna Vysočiny na základě mandátu svých zastupitelstev. Velkomeziříčští vstup do turistické destinace schválili v červnu.
Cílem je vybudovat atraktivní oblast „mezi Brnem a Žďárskými vrchy" pro delší než jednodenní pobyt návštěvníků. Jde o reakci na vývoj moderních trendů turismu, i snahu o vyšší ekonomický profit pro obce i podnikatele v regionu z cestovního ruchu, který je i nepřímou podporou řešení problematiky regionální zaměstnanosti.
-red-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.