Třebíčská se otevře v termínu, ale s omezením

P1400746Jak jsme avizovali už na začátku oprav mostu v ulici Třebíčská, ke zprůjezdnění dojde po 4 měsících, a to v úterý 26. října. Od 27. října pak budou po dobu jednoho měsíce pokračovat dokončovací práce. Průjezd ulicí umožní kyvadlově semafory. Vjezd do ulice Družstevní bude nadále možný s váhovým omezením přes ulici Nádražní.

„Stavební firma postupuje podle smlouvy. Napojení na Družstevní ulici mělo proběhnout v listopadu, avšak s obousměrně průjezdným mostem na Třebíčské. Bohužel dopravní inspektorát nepovolil z bezpečnostních důvodů předčasné užívání mostu v obou pruzích, ale pouze v jednom kvůli pracím, které budou i v listopadu probíhat na ulici Družstevní. Avšak i toto částečné zprůjezdnění dopravní situaci ve městě rozhodně pomůže," vyjádřil se starosta města Alexandros Kaminaras.

Souběžně proběhne stavba vodovodu a kanalizace v Oslavické ulici s napojením na Třebíčskou, kde zhotovitel také umístí semafor pro kyvadlové řízení dopravy. „V prosinci stavební práce skončí a všichni si od uzavírek oddechneme na dlouhou dobu," doplnil Kaminaras.

Zuzana Najtová

Bez názvu_copy

Bez názvu2_copy

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.