Město poděkovalo Fakultní nemocnici Brno za provoz očkovacího místa

6 copyVedení města Velké Meziříčí zavítalo do sídla Fakultní nemocnice Brno. Účelem jejich návštěvy byla schůzka s jejími hlavními představiteli, aby jim mohli vyjádřit své poděkování za bezproblémové zprovoznění a chod očkovacího místa ve Velkém Meziříčí.

K přátelskému setkání a předání drobných darů došlo ve čtvrtek 21. října v dopoledních hodinách. „Moc vám děkujeme za to, že jste nám poskytli bezchybný servis při očkovacím místu, které jsme díky vám mohli pro své občany zřídit jakožto jedna z mála obcí v Kraji Vysočina, která nemá krajskou nemocnici. A ačkoliv pan profesor Ludka od nás již jedno poděkování dostal, tak si myslím, že jednou je málo, protože se v našem městě podařilo naočkovat více než tři tisíce lidí a spolupráce s vámi byla v tomto ohledu vždy perfektní," sdělil řediteli Fakultní nemocnice Brno, prof. MUDr. Jaroslavu Štěrbovi, Ph.D. starosta Velkého Meziříčí Ing. arch. Alexandros Kaminaras.

Jeho slova doplnil místostarosta města Ing. František Smažil směrem ke zdravotnickému náměstku, prof. MUDr. Ondřeji Ludkovi, Ph.D.: „Jako malou formu velkého poděkování přijměte i vy dar za to, že jste byl prvním člověkem, s nímž byli zastupitelé našeho města v kontaktu a rovněž za to, že díky vám se očkovací místo rozjelo do těch krásných čísel, které svědčí o tom, že celá záležitost byla ku prospěchu našich občanů."

Očkovací místo v Jupiter clubu bylo v provozu od 6. května do 26. srpna 2021. V jeho prostorách se vyočkovalo 4 871 dávek vakcíny.

Lucie Málková

1 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

3 copy_copy_copy_copy_copy

5 copy_copy

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.