Vejde se na Palouky krytý bazén? Na otázku odpoví architektonická studie

PaloukyKoupaliště Palouky se dočká nové architektonické studie. Ta nastíní možné vyřešení nevyhovujícího stavu objektů stávajícího koupaliště a zároveň navrhne komplexní fungování celého areálu v širší rovině. O vypracování díla se postará zhotovitel SENAA architekti, s. r. o.

Veřejné letní koupaliště ve Velkém Meziříčí by si zasloužilo rekonstrukci. Studie bude řešit vybudování nového krytého bazénu, obnovu stávajícího venkovního bazénu a sociálního zařízení nebo nové umístění vstupu do areálu skrze lávku na stávající provizorní parkoviště na Paloukách.

Architektonický ateliér SENAA, vybraný na základě cenové nabídky i portfolia, patří mezi špičku ve svém oboru. Založili jej Jan Sedláček a Václav Neužil. Cenné pracovní zkušenosti načerpali v ateliérech v Brně, Praze, Rotterdamu, Los Angeles a New Yorku. Zabývají se veškerými oblastmi architektury od urbanismu přes novostavby, rekonstrukce až po návrhy interiérů. Mezi své poslední úspěchy řadí mimo jiné výhru v soutěži na zmodernizování stávajícího městského koupaliště a novostavbu krytého plaveckého bazénu v Kyjově.

Velké Meziříčí dlouhodobě usiluje o postupnou obnovu všech sportovních areálů. I tento projekt si klade za cíl rozšířit a zatraktivnit možnosti sportovního vyžití ve městě.

Lucie Málková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.