Představujeme nový vzhled Velkomeziříčska

VmskoVelkomeziříčsko má historii sahající až do roku 1919, jeden jeho grafický prvek však zůstává od dob barevného tisku stejný – příznačná modrá barva. Nový layout (pozn. red.: vizuál, grafický návrh), který poprvé držíte ve svých rukou v lednovém vydání, dodržuje stěžejní grafické zásady i užití typické modré barvy. Dokonce jí bude více, a to zejména v titulcích uvnitř zpravodaje.

S představou nového, vizuálně „čistšího" layoutu měsíčníku přišla před více než rokem redakční rada. Poté oslovila grafiky a z cenových nabídek vybrala grafické studio Petrose Martakidise. Redakce Velkomeziříčska tak bude zpracovávat následující vydání na základě jeho návrhu. „Jsme rádi, že se nám podařilo zakoupit díky finančním prostředkům poskytnutým Radou města Velké Meziříčí nový vizuál zpravodaje za 7 000 korun. Snahou je vydávat tiskovinu čtivou, čistší, přehlednou. Věříme, že redakce Velkomeziříčska se s novým vizuálem popasuje a čtenáři změnu ocení," uvedla předsedkyně redakční rady Dagmar Handová Navrátilová.

Zpravodaj také nově vychází v nákladu 5 800 kusů, což představuje navýšení o 300 výtisků. Doufáme, že tak budou v hale radnice noviny k dispozici pro všechny zájemce.

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.