Podané ruce do města zavítají opět v pátek 28. ledna

P1440471Mobilní očkovací tým do města opět přijede v pátek 28. ledna. Stejně jako v minulých měsících lze absolvovat vakcinaci bez předchozí registrace. Administrativu za vás vyřídí pracovníci týmu. Očkování bez registrace bude probíhat od 10 do 17 hodin v sále Jupiter clubu ve Velkém Meziříčí.

V nabídce bude jednodávková vakcína Johnson & Johnson pro osoby starší 18 let. Podávat se bude i třetí posilující dávka vakcíny Pfizer/BioNTech.

Nezapomeňte si s sebou vzít kartičku zdravotní pojišťovny a občanský průkaz.

V případě podání první dávky vakcíny Pfizer/BioNTech mobilním očkovacím týmem, je nutné pro aplikaci další dávky vakcíny opět využít služeb mobilního očkovacího týmu či se v určené dny dostavit na vakcinaci bez registrace. To probíhá například v Nemocnici Havlíčkův Brod (každý čtvrtek od 7 do 9 hodin) či v Nemocnici Nové Město na Moravě (každé úterý od 14 do 16 hodin). Případně je nezbytné využít služeb na očkovacích místech na Poliklinice Třešť nebo Telč.

Upozornění:
Na třetí posilující dávku očkování je možné se dostavit až po úplném uplynutí doby od podání dávky druhé. To znamená, nejdříve poté, co vám byla zaslána upozorňující SMS zpráva či e-mail z Ministerstva zdravotnictví.

Více informací naleznete na stránkách www.ockovanivysocina.cz.

Tina Kárníková

28. 1._2022

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.