Očkovat se lidé mohou opět 21. února

očko copy_copyV lednu v Meziříčí podstoupilo vakcinaci celkem 746 občanů, přičemž v tomto měsíci do města přijel mobilní očkovací tým hned dvakrát, a to v termínech 6. a 28. ledna.

Své služby mobilní očkovací tým opět přiveze do Velkého Meziříčí v pondělí 21. února. Očkování proběhne v sálu Jupiter clubu, Náměstí 17/19, a to v čase od 10 do 17 hodin. Zájemci o vakcinaci se dostaví bez nutnosti předchozí registrace, veškerou administrativu za ně vyřídí pracovníci mobilního týmu.

Očkovat se bude vakcínou Pfizer/BioNTech pro osoby straší 16 let a vakcínou Moderna pro osoby, které dovršily věku minimálně 18 let. Jednodávková vakcína Johnson & Johnson se v tomto termínu již podávat nebude.

Důležité upozornění
Na posilující třetí dávku vakcinace je možné se dostavit až po úplném uplynutí stanovené doby od dávky druhé. Dříve nesmí být posilující dávka podána. Vyčkejte na zaslání upozorňující SMS zprávy či e-mailu z Ministerstva zdravotnictví ČR. V případě, že si nechá občan aplikovat první dávku vakcíny mobilním očkovacím týmem, musí pro aplikaci další dávky využít znovu služeb mobilního očkovacího týmu či se ve stanovené době dostavit na očkování bez registrace do Nemocnice Havlíčkův Brod (každý čtvrtek 7:00 – 9:00 hodin) nebo Nemocnice Nové Město na Moravě (každé úterý 14:00 – 16:00 hodin), popřípadě využít služeb jiných očkovacích míst.

Zájemci o očkování s sebou vždy musí mít občanský průkaz a kartičku zdravotní pojišťovny.

Služby mobilního očkovacího týmu od organizace Podané ruce zajistilo město Velké Meziříčí ve spolupráci s Krajem Vysočina.

Tina Kárníková

VelMez únor_copy

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.