Záchranáři připravili zajímavé odpoledne

IMG 7786Hasičskou Tatru s policejním Superbem a vozidlo zdravotnické záchranné služby si mohli podrobně prohlédnout ti, kteří v sobotu 5. září zašli na akci konanou Happy sport clubem.

Ve venkovním prostoru kolem sport clubu na ulici Zdenky Vorlové probíhalo tak, jako v minulých dvou letech zábavné odpoledne pro celou rodinu.

Jedním z hlavních pořadatelů akce Záchranáři v akci byl opět moderátor Hitrádia Vysočina Jirka Doležal. „Akce se neváže k žádnému výročí nebo termínu, jde jen o to představit lidem důležitou práci záchranných složek zajímavou formou," upřesnil Jirka Doležal. „Několikrát jsem spolupracoval s Besipem, a tak nás napadlo přiblížit záchranářskou činnost i zde ve Velkém Meziříčí," dodává moderátor, který připravuje doprovodné akce Happy sport clubu pro širokou veřejnost.

Příchozí malí a velcí diváci mohli zblízka vidět simulaci dopravní nehody cyklistky, zhlédnout měření brzdné dráhy za sucha i mokra - vše s podrobným komentářem odborníků. K prohlídce bylo k dispozici zdravotnické záchranářské i požární auto, nechyběli zde i záchranářští psi z Kynologického klubu VM. Besip Team připravil pro příchozí „alkoholové brýle" a jiné doplňky. Během odpoledne zahráli Like Busters, Duo AMa Ter a zazpívala studentka Konzervatoře a VOŠ Jaroslava Ježka Hana Prokšová.

Po zdařilém odpoledni Záchranáři v akci plánují výhledově na Happy sport clubu uspořádat setkání s badmintonistou Petrem Koukalem či další večer s šamankou Taishou Taumou.

Simona Fňukalová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.