Jirka Michlíček odešel...

Jiří Michlíček_2Jiří Michlíček patřil k pilířům autenticky konzervativní, pravicové politiky v našem městě i regionu. Byl skutečným liberálem v otázkách společensko-ekonomických a skutečným konzervativcem v otázkách společensko-etických nejen svým promyšleným a silným názorem, ale především (a to není samozřejmost) svým každodenním konáním a celým životem.

Náhlým odchodem Jiřího Michlíčka ztrácíme pevnou oporu nejen velkomeziříčské politiky, ale hlavně veřejného života vůbec. Každý obyvatel našeho města se setkal buď s ním osobně, nebo s některou z desítek akcí či drobných i velkých vylepšení života v našem městě, které on sám buď vymyslel a navrhl, nebo pomohl zrealizovat.
Jiří Michlíček byl jedním z těch vzácných lidí, kteří dělají svět kolem sebe lepším místem. Jeho ztráta je pro dnešní Velké Meziříčí bezmála nenahraditelnou.

Hluboce soucítíme s rodinou našeho kolegy, přítele a kamaráda.

Čest jeho památce!

Tomáš Hrabálek, předseda MS ODS Velké Meziříčí

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.