Vladimír Sedláček: Umělé kluziště chválili snad všichni

P1420835Umělé kluziště bylo po centru města Velké Meziříčí k dispozici dva měsíce ve sportovním areálu Hrbova. Na začátku března jej pracovníci městské organizace Sportoviště VM demontovali. „O příštím umístění kluziště budeme jednat s vedením města a záležet bude i na zájmu obyvatel. Jsme rádi, že kluziště bylo v Hrbově hojně využíváno, a že si jej děti užily," řekl nejen k přesunu bruslicí plochy Michal Hořínek, ředitel Sportoviště VM.

Za dva měsíce si kluziště našlo své stálé bruslaře. „Bruslili obyvatelé z Hrbova, Svařenova ale i dojíždějící z okolních obcí. Rodiče si pochvalovali možnost učit děti zimním sportům v místě a bez strachu z propadnutí se na tenkém ledu rybníka. Umělé kluziště chválili snad všichni, hlavně pro jeho stálost vůči počasí," uvedl předseda místní části Vladimír Sedláček, který zároveň vyslovil poděkování pracovníkům Sportoviště VM za skvěle odvedenou práci při stavění a demontáži kluziště.

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.