Děkujeme za dary pro Ukrajinu

P1470299Pouhé dva dny materiální sbírky stačily na to, aby se zaplnila dodávka. Darovalo se větší množství trvanlivých potravin, hygienických potřeb ale i berlí a zdravotnického materiálu. „Děkujeme dárcům, pracovníkům odboru sociálních věcí a zdravotnictví, skautům i hasičům, kteří zajistili odvoz sesbíraného materiálu," vyjádřil dík starosta města Alexandros Kaminaras.

Dary převezli ve středu dobrovolní hasiči do skladu Oblastní charity Žďár nad Sázavou, kam si pro materiální pomoc přijedou nákladní vozy přímo z obdarovaných ukrajinských měst Chust a Mižhirja. Jedná se o partnerská města Žďáru nad Sázavou a Nového Města na Moravě. „Jsem rád, že město a jeho obyvatelé se zapojili do humanitární sbírky, která předem znala svůj cíl a měla dobře zajištěnou logistiku. Velké poděkování patří všem dárcům a rovněž i zainteresovaným spoluorganizátorům," vyzdvihl pozitiva sbírky místostarosta města František Smažil.

Zuzana Najtová

P1470294

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.