Sešlo se 12 návrhů do participativního rozpočtu

P1460226Za měsíc sběru návrhů jich do participativního rozpočtu přišlo dvanáct. „Děkujeme za váš zájem, nápady a za váš čas strávený nad přípravou podnětných návrhů," uvedl s vděkem starosta města Alexandros Kaminaras. Do konce března budou pracovníci oddělení investorské činnosti posuzovat návrhy, které lze v rámci vyčleněných financí a majetkoprávních vztahů realizovat. V dubnu pak bude veřejnost vybírat vítězný nápad, který se do konce roku zrealizuje.

Hlasování bude možné elektronicky prostřednictvím aplikace Hlášenírozhlasu.cz nebo fyzicky vhozením hlasovacího lístku do schránky v hale radnice. Hlasovací lístek bude k dispozici u sběrného boxu i v tištěném dubnovém Velkomeziříčsku. „Tato iniciativa zažívá v našem městě svoji premiéru a mě těší, že mezi doručenými návrhy jsou opravdu zajímavé podněty. Věřím, že se do konce letošního roku podaří společně vylepšit část veřejného prostoru," uzavřel místostarosta František Smažil.

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.