Radní zavítali do Areálu zdraví i Wellmezu

66 copyJak jsme již avizovali ve videu, ve Velkém Meziříčí se aktuálně dokončuje hned několik investičních akcí. Jednou z nich je rozsáhlá rekonstrukce Areálu zdraví, která započala v prosinci loňského roku a dokončena by měla být v polovině letošního léta. V místě dochází ke kompletní úpravě stavební plochy včetně podloží, budují se nové opěrné zdi, oplocení, drenáže i osvětlení kurtů včetně závlahy. V objektu vzniká i nový sklad a tribuna. Jak práce pokračují, se byli podívat radní města v rámci svých pravidelných návštěv staveb a místních organizací dne 6. dubna 2022.

V rámci pochůzek zavítali radní rovněž do Wellmezu, nízkoprahového zařízení pro děti a mládež. Účelem jejich návštěvy bylo setkání s ředitelkou Oblastní charity Žďár nad Sázavou, Ing. Janou Zelenou a vedoucí zařízení Mgr. Martinou Horníčkovou. Došlo k prohlídce budovy i ke konverzaci o podobě vzájemné spolupráce do budoucna.

Lucie Málková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.