Navrhněte revitalizaci Bezděkova

P1410848Vážení obyvatelé Bezděkova,
město Velké Meziříčí má zájem vypracovat návrh revitalizace veřejného prostoru v okolí Vašich domů – konkrétně se jedná o území vyznačené na mapce.

Rády bychom Vás touto cestou požádaly o spolupráci při návrhu. Pokud máte nějaké podněty nebo nápady na vylepšení okolí Vašich obydlí, kontaktujte nás na e-mailu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ,  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Návrh by mohl zahrnovat nové přechody pro chodce, chodníky, pobytové a relaxační zóny s lavičkami, prostory na cvičení, dětská hřiště, nové výsadby, výběhovou loučku pro psy, parkovací místa a další.

Sběr Vašich podnětů bude velice cenný pro vytvoření smysluplného zadání pro tento dlouhodobý projekt, který by potom mohl odrážet konkrétní potřeby Vás a Vašich sousedů.

Za oddělení investorské činnosti
Ing. arch. Jasna Zemánková
Ing. Martina Drápelová

dotazník do_paneláků_mapa

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.