Krajské asistenční centrum pomoci Ukrajině v Jihlavě má upravenou provozní dobu

Krajské asistenční_centrum_pomoci_Ukrajině_zdroj._Krajský_úřad_kraje_Vysočina_Z důvodu nižšího zájmu ukrajinských uprchlíků o agendu KACPU pro Kraj Vysočina byla upravena provozní doba vyřizování agend. Agendy cizinecké policie, odboru azylové a migrační politiky MV, úřadu práce a Všeobecné zdravotní pojišťovny budou v pracovních dnech nadále poskytovány od 7 do 17 hodin. O víkendech a svátcích bude v KACPU v Jihlavě fungovat služba, která zajistí ubytovávání v nouzovém přístřeší s tím, že potřebnou agendu mohou zájemci vyřídit opět v pracovní dny.

KACPU na Tolstého ulici v Jihlavě odbaví ve všední dny v průměru zhruba šedesátku žadatelů, vytíženější bývají pondělky a úterky. Víkendovou službu KACPU využije v průměru 15 osob. Stále je možné se k vyřízení agendy zaregistrovat elektronicky, vybrat si konkrétní všední den i hodinu, a to prostřednictvím speciální webové aplikace rezervace.kr-vysocina.cz.

Tisková zpráva Kraje Vysočina

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.