U Oslavice zůstávají semafory

1 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copyNa obchvatu Velkého Meziříčí u Oslavice pokračuje budování okružní křižovatky. Termín uzavírky a objížďky v rámci první etapy se v daném místě prodlužuje do 20. června 2022.

V termínu od 27. května do 20. června zůstává uzavřena místní komunikace Třebíčská v úseku za křižovatkou se silnicí II/360 u obce Oslavice ve směru do města. Silnice II/360 je částečně uzavřená v místě křižovatky s komunikací Třebíčská. Silniční provoz řídí nadále světelné signalizační zařízení. Objížďka je možná po silnici II/360 a průmyslovou zónou jih.

Uzavírka má vliv i na provoz hromadné dopravy. Zastávky „Draka Kabely" a „Třebíčská" se přemístily na zastávku „katastrální úřad". Ta pro směr do města zůstala na místě, zatímco pro opačný směr se posunula o 60 metrů ve směru do Velkého Meziříčí.

Lucie Málková

mapka copy

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.