Nepovedené utkání na Dukle

VM-Polanka 3_úvodní_foto_copySobotní utkání hrané v poobědovém čase na pražské Ruzyni se našim starším dorostencům nepovedlo, a to hlavně ve druhém poločase. Dobře fyzicky disponovaný soupeř, v jehož kádru je několik juniorských reprezentantů nenechal nikoho na pochybách, kdo je favorit.


Začátek zápasu nebyl z naší strany špatný. Sice byli domácí lepší v zakončení, ale naši hráči se sehranými kombinacemi dokázali dostat k zakončení. Soupeř ovšem využíval silových výhod a postupně navyšoval vedení až na poločasových 19:13.
Vstup do druhé půle i přes výhodu jednoho hráče v poli jsme nevyužili a naše hra se úplně rozpadla. Nacvičené kombinace se nedařily a hra jeden na jednoho byla pro naše hráče velmi náročná a často nepřekonatelnou překážkou. Pouhých sedm branek je toho jasným důkazem. Domácí si tak došli za jednoduchým vítězstvím 42:21.
Teď je třeba potrénovat a svůj poslední domácí zápas odehrát, co nejlépe. K tomu jim jistě pomohou domácí fanoušci, kteří na utkání zavítají, a to už v sobotu 25. listopadu na tradiční 19. hodinu.

1.liga starší dorost, 9. kolo
TJ Dukla Praha – TJ Sokol Velké Meziříčí 42:21 (19:13)
7m hody 0/1 : 1/1, vyloučení: 3:3

Sestava a branky: Tomáš Kučera, Martin Borkovec, Samuel Přikryl – Benjamin Rosa (7/1), Adam Jaša (6), Jakub Uchytil (3), Štěpán Čermák (2), Jaroslav Pavlíček (1), Michal Urbanec (1), Marek Sedlák (1), Vítek Smejkal, Tomáš Jelínek, Denis Vik, Adam Krejčí, Matouš Fiala, trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Filip Svoboda.

-jš-

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.