Starosta poděkoval úspěšným olympionikům

DSC03919Hned devět medailí přivezli velkomeziříčští sportovci ze Zimní olympiády dětí a mládeže, kterou letos pořádal Pardubický kraj. Výpravu slavnostně přijal na radnici starosta Josef Komínek s místostarostou Vilémem Lavickým.

"Vítám historicky nejúspěšnější olympijskou výpravu našeho města," zahájil setkání velkou pochvalou starosta a dále poděkoval mladým sportovcům za vzornou reprezentaci města, trenérům za obětavou práci a nezapomněl přidat i poděkování rodičům.

Reprezentace Vysočiny skončila na hrách třetí s třiceti medailemi, přičemž devíti z nich přispěli právě velkomeziříčští reprezentanti. "Kdybych na trati nespadl, byli bychom druzí," posteskl si běžkař Oliver Harvey. "Příště nespadneš," těšil ho starosta Komínek.

Trenéři dětí a mládeže připojili poděkování městu za trvalou podporu mládežnického sportu. Zároveň také zmínili těžké podmínky, se kterými se letos sportovci potýkali - šlo nejen o sněhové podmínky a počasí, ale i organizační nedostatky v ubytování a zázemí vůbec.

-kid-   

O olympiádě se dočtete zde.

 

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.