Minižáci házené byli úspěšní na Sokolských přeborech

IMG-20200608-WA0002 1Naši minižáci a přípravka se zúčastnili 6. června Sokolských přeborů které pořádal tým z Prahy 8, Sokol Kobylisy.

I když účast družstev nebyla tentokrát nijak vysoká zahráli jsme si krásný turnaj a konečně se zase bavili hrou.
Klukům to moc šlo a odvezli si medaile za třetí místo v kategorii přípravky. V kategorii minižactva jsme skončili ještě o stupínek lépe a brali tak krásné stříbro.

Hlavní vítězství však zaznamenal sport a v tomto případě naše oblíbená házená. Pro některé kluky ročníku 2009 to byl poslední soutěžní turnaj v miniházené před posunutím se do mladších žáků. Tímto jim přejeme ať je "velká" házená baví minimálně stejně, a zažijí spoustu úspěchů a krásných momentů nejen na hřišti.

Na turnaji také natáčela Česká televize a krátkou reportáž budete moci zhlédnout v sobotu 13. června v 11:45 na ČT sport.
https://www.facebook.com/558966444167603/posts/3181938018537086/?app=fbl

Hráli:
Přípravka - Jakub Podsedek, Pavol Živčic, Vojtěch Kostečka, David Stoklasa, Adrian Kadlec, Erik Fialka, Samuel Karásek, Jakub Musil, Adam Buďa, Martin Jelínek.
Minižáci - David Bradáč, Nikolas Fexa, Tomáš Klíma, David Ambrož, Jan Heneš, Kryštof Havelka, Jakub Chalupa, Daniel Červený.
Trenéři - David Stoklasa, Petr Kaštan, Vlaďka Kaštanová, Jiří Holý.

David Stoklasa

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.