V pivnici Na Lipnici se uskuteční další ročník turnaje v člobrdu

člobrdoV sobotu 14. října se bude v pivnici Lipnice (Sokolovská ulice ve Velkém Meziříčí) konat již třetí výroční soutěž ve známé a všeobecně velmi oblíbené stolní hře "Člověče, nezlob se". Začátek akce ve 14 hodin; od tohoto stanoveného času začne probíhat prezence.

Veškerý hrací materiál zajistí pořadatelé. Startovné činí 70 Kč; v této částce je ovšem zahrnuto i vítané občerstvení. U jednotlivých stolů se budou vyřazovacím systémem utkávat čtveřice, eventuálně výjimečně trojice. Ze skupiny postupují výše první dva.
Nejlepší vrhači kostky & tím pádem tak jaksi zároveň i nejlepší posunovači figurek obdrží na závěr diplomy a dle svého konečného umístění také vhodně odstupňované věcné ceny od sponzorů.

Zájemci o účast se musejí včas předem přihlásit buď přímo u provozovatelky lipnické pivnice Lenky Markové, anebo event.na telefonním čísle 776 590 621. Pozor: akce není určena dětem, nýbrž pouze dospělým.

Přihlašte se - no a přijďte pobejt i pobavit se! Srdečně zvou pořadatelé.

Nashledanou!

Vladimír Pařil

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.