Závodu přípravek se zúčastnilo celkem 132 mladých atletů

c6e79bb2-26f2-4c9b-9afb-4d32c1b65944V neděli 12. června se v Novém Městě na Moravě uskutečnil třetí závod přípravek. Závodu se zúčastnilo 132 mladých atletů. Soutěžili ve čtyřboji: v běhu na 50 m, v dálce, v hodu míčkem a v člunkovém běhu.

V celkovém hodnocení čtyřboje se na stupně vítězů probojoval Richard Hausler v kategorii mladších přípravek, kde obsadil 3. místo a získal bronzovou medaili.

Do první desítky v celkovém umístění víceboje se ještě dostali:

Starší přípravka dívky: 5. místo Simona Komínková, 7. místo Karolína Kozlová, 8. místo Magdalena Krejčí, 9. místo Karin Šteflová
Starší přípravka hoši: 8. místo Jakub Janoušek.
Mladší přípravka dívky: 4. místo Sofie Sedmidubská, 6. místo Silvia Matušíková, 8. místo Anna Kašparová.
Mladší přípravka hoši: 10. místo Jaroslav Caha

V dílčích disciplinách se naši svěřenci na medailové pozice podívali celkem 9 krát. A to záslouhou:
Anny Kašparové a Richarda Hauslera, kteří získali 1. místo v běhu na 50 m a Sofie Sedmidubské, která získala 2. místo ve stejné disciplíně. Richardu Hauslerovi, Karin Šteflové a Magdalény Krejčí, kteří získali ve svých kategoricích 3. místo v člunkovém běhu. Karolíně Kozlové, která získala 1. místo v hodu kriketovým míčkem a Silvii Matušíkové za 2. místo ve stejné disciplíně. Jaroslavu Cahovi a Simoně Komínkové za 3. místo ve skoku dalekém.

Ve štafetách si starší děvčata doběhla pro 2. místo ve složení (Komínková, Fňukalová, Šteflová, Bradáčová), mladší hoši pro 2. místo (Bárta, Caha Jaroslav, Caha Jan, Hausler) a mladší děvčata pro 2. místo (Sedmidubská, Dvořáková, Kašparová, Vasilová) a 3. místo (Matušíková Silvia, Matušíková Daria, Mejzlíková, Vašíčková).

Kompletní výsledky naleznete zde.

VELME

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.