V sobotu 18. června se minižactvo zúčastnilo posledního kola Ligy Vysočiny

foto418. června se naši nejmenší házenkáři zúčastnili posledního turnaje v rámci Ligy Vysočiny v Havlíčkově Brodě. V kategorii přípravky jsme měli zastoupení jednoho dívčího a jednoho chlapeckého týmu a v kategorii mini jsme měli jedno družstvo dívek. Naši házenkáři změřili síly s týmy z Havlíčkova Brodu, Ledče nad Sázavou, Chrudimi, Pardubic a Poličky. Po celou letošní sezónu jsme pozorovali zlepšující se výkony všech našich svěřenců, nová přátelství, spoustu legrace, a hlavně radost ze hry. Tímto turnajem jsme se rozloučili s letošní sezónou a již vyhlížíme tu další.

Hrály za holky: Eliška Tesařová, Tina Adamcová, Tereza Chlubnová, Nikol Konečná, Darja Matušíková, Anita Živčicová, Nella Nováčková, Simona Drdlová, Simona Palátová, Alžběta Šlitrová, Karolína Kozlová, Silvie Podsedková, Gabriela Pospíšilová, Silvia Matušíková.
Hráli za kluky: Ondřej Šikula, Sam Šimek, Štěpán Šidlo, Ondřej Rosa, Mikuláš Bradáč, Max Coufal, Vítek Kozel, Tomáš Ondříšek.
Trenéři: Kateřina Závišková, Ilona Závišková, Radka Matušíková, Laďa Šidlo

Ilona Závišková, zástupce ředitelky
Dóza – středisko volného času Velké Meziříčí

Foto1foto2

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.