Příprava pokračuje, do Velmezu přijede Vyškov

61Dnes nastoupí hokejisté Velkého Meziříčí k dalšímu přípravnému utkání na novou sezónu. Na velkomeziříčském zimním stadionu přivítají nováčka II. ligy Hokej Vyškov.

Po úterním duelu v havlíčkobrodské Kotlině, kde svěřenci trenéra Zavadila dotahovali manko z úvodních minut a nakonec odešli s těsnou porážkou 3:2, půjde o druhé přípravné utkání.

Nově zrozený tým Vyškova, který před sezónou odkoupil druholigovou licenci od SHK Hodonín, zahájil přípravu již začátkem května. Kádr Vyškova je z velké části složený z hráčů končících týmů SHK Hodonín a Komety Brno "B". Mezi tahouny mužstva bude zajisté patřit exhodonínský Tomáš Komínek. Branky bude vyškovský trenér Michal Konečný očekávat i od útočníků Jakuba Čejky a Jakuba Čuříka.

Vyškov již odehrál dva přípravné zápasy. V zápasové premiéře vyškovští 9. srpna na svém stadionu prohráli 3:4 s Hodonínem. O týden později si potom Vyškov vyšlápl na Žďár nad Sázavou, když na jeho ledě zvítězil vysokým skóre 8:3.

Utkání HHK Velké Meziříčí - Hokej Vyškov začíná dnes v 18:00.
Přijďte se po parném dni osvěžit na zimní stadion a podpořit velkomeziříčské hráče!

Jaroslav Juda
HHK VM

PŘÍPRAVNÁ UTKÁNÍ - 2022PŘÍPRAVNÉ UTKÁNÍ - HOKEJ VYŠKOV

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.