První místo obsadila Sára Věžníková

IMG 7285V neděli 3. září se v Třebíči uskutečnil závěrečný závod přípravek. Závodu se zúčastnilo 123 mladých atletů. Soutěžili ve čtyřboji: v běhu na 50 m, v dálce z místa, v hodu raketkou a v překážkovém běhu.

V celkovém hodnocení čtyřboje se na stupně vítězů probojovala Sára Věžníková.  V kategorii starších přípravek, kde obsadila 2. místo a získala stříbrnou medaili.

Do první desítky v celkovém umístění víceboje se ještě dostali:
Starší přípravka dívky: 5. místo Karina Bradáčová, 6. místo Simona Komínková, 8. místo Magdaléna Krejčí, 10. místo Karin Šteflová.
Starší přípravka hoši: 8. místo Jakub Janoušek, 10. místo David Šula.

Mladší přípravka dívky: 4. místo Sofie Sedmidubská, 5. místo Eliška Kostelencová, 9. místo Julie Mejzlíková, 10. místo Nela Mejzlíková.
Mladší přípravka hoši: 8. místo Richard Hausler.

V dílčích disciplínách se naši svěřenci na medailové pozice podívali celkem 8 krát. A to záslouhou:
Kariny Bradáčové za 1. místo v běhu na 50 m a Julie Mejzlíkové za 3. místo ve stejné disciplíně. Sáry Věžníkové za 3. místo v hodu raketkou a Elišky Kostelencové za 1. místo na překážkové dráze.

Nejúspěšnější disciplínou našich atletů byl skok do dálky z místa, kde děvčata v kategorii starších přípravek získala všechny 3 medaile. Sára Věžníková obsadila 1. místo, Karina Bradáčová 2. místo a na 3. místě se umístila Štěpánka Krchňavá. Ve skoku z místa do dálky jsme získali ještě stříbrnou medaili zásluhou Sofie Sedmidubské z mladších přípravek.

Ve štafetách si starší děvčata doběhla pro 2. místo ve složení (Komínková, Fňukalová, Šteflová, Věžníková) a mladší děvčata také pro 2. místo ve složení (Sedmidubská, Kostelencová, Kašparová, Vašíčková).

V této závodní sezóně nás ještě čeká Mistrovství Kraje přípravek ve čtyřboji 18. 9. v Jihlavě.

Kompletní výsledky zde

Dana Cahová Harvey

IMG 7278IMG 7279IMG 7280

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.