Oliver Harvey má nový osobní rekord

ADAM EKAGVelkomeziříčští atleti bojovali 4. září v areálu Pod Palackého vrchem o cenné kovy na již 17. ročníku tradiční sportovní akce European Kids Athletic Games, která přivítala více jak 1 700 účastníků z patnácti států.

Závodu se tentokrát účastnili pouze 2 závodníci z kategorie staršího žactva Adam Červinka a Oliver Harvey. Oba závodníci se postavili do finálového závodu A v běhu na 1 500 m.

Adam Červinka si v čase 4:08.33 doběhl pro velmi těsné 2. místo. Tento čas je zároveň novým osobním i oddílovým rekordem na 1500m. Zároveň se tímto časem zařadil na 10. místo historických tabulek ČR žáků na 1 500 m.

Oliver Harvey si v čase 4:22.57 doběhl pro 5. místo. I tento výkon byl pro Olivera nový osobní rekord. Oba borci byli zároveň nejlépe umístění česi v této disciplíně.

Vrcholným závodem sezóny je pro oba Mistrovství České Republiky za 14 dní, Adam se představí pravděpodobně na trati 1 500 m, kde mu aktuálně patří 2. místo v republikových tabulkách. Oliver Harvey se postaví na trať 1 500 m překážek z 5. místa v republikových tabulkách.

Dana Cahová Harvey

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.