• Velkomeziříčsko
  • Sport
  • V Jihlavě skončila základní část krajského přeboru družstev mladšího žactva v atletice

V Jihlavě skončila základní část krajského přeboru družstev mladšího žactva v atletice

IMG-7326V neděli 11. září se v Jihlavě konalo 4. kolo krajského přeboru družstev mladších žáků a mladších žákyň. Závodu se zúčastnilo 127 atletů ze 13 oddílů.

V kategorii mladších žáků v kole zvítězilo družstvo z Humpolce před Velkým Meziříčím a domácí Jihlavou. V konečném pořadí se stali vítězi chlapci z Humpolce, druzí skončili atleti z Velkého Meziříčí a třetí z Třebíče.

V mladších žákyních zvítězila děvčata z Korely Jihlava před Třebíčí a Humpolcem. V konečném pořadí zvítězilo družstvo z Humpolce, druhé skončila děvčata z Třebíče a třetí z Korely Jihlava. Atletky z Velkého Meziříčí se umístily na čtvrtém místě.

Na medailových pozicích se umístila Karolína Blaťáková za 3. místo v běhu na 60 m a skoku do dálky a Vít Jiříček za 3. místo na 1500 m. Úspěšné byly i naše štafety mladší žáci (Hroch, Pipa, Jiříček Vít, Jiříček Kryštof) a mladší žákyně (Komínková, Dobrovolná, Blaťáková, Urbánková) se umístili na 2. místě.

Finále se uskuteční v neděli 25. září v Třebíči.
Kompletní výsledky najdete zde.

Dana Cahová Harvey

Snímek obrazovky 264Snímek obrazovky 265

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.