Dorostenci vstoupili do sezóny přesvědčivou výhrou

Dorost Šidlo2. liga starší dorost – Morava, 1. kolo
TJ Sokol Velké Meziříčí – HBC Olomouc 1966 34:19 (20:6)

Vstup do soutěže se dorostencům vydařil, kdy si po velmi povedeném prvním poločase připsali první body do druholigové tabulky.
Naše družstvo vstoupilo do utkání koncentrovaně. Prvních pár minut bylo vyrovnaných, kdy soupeř dokázal několikrát odpovědět na naše branky. Pak už dominovala naše aktivní obrana, která nutila soupeře k chybám. Sled rychlých útoků přinášel navýšení skóre až na poločasový výsledek 20:6.

Po první půli již bylo rozhodnuto. V druhé půli jsme již zkoušeli různé herní varianty. Všichni hráči si zahráli dostatečně. I přesto že koncentrace polevila, došli jsme si k prvnímu vítězství.

Důležité bylo, že jsme dokázali navázat na přípravná utkání a držet vysoké tempo hry. Hráči dokázali přenést natrénované věci do utkání, především v obranné fázi. Musíme ještě zapracovat na omezení technických chyb a efektivitě v proměňování šancí, to by nás mohlo proti silnějším soupeřům vytrestat.

V příštím kole zajíždí družstvo dorostu do Rožnova pod Radhoštěm, kde bude chtít navázat na první vítězství.

7m hody 1/1 : 1/3, vyloučení 2:2.

Průběh utkání ZDE

Sestava a branky: Lukáš Deraha, Tomáš Kučera, Martin Borkovec – Aleš Novotný (3), Tomáš Rosa (3), Jaroslav Pavlíček, Benjamin Rosa (2), Marek Sedlák (2), Martin Chalupa (1), Štěpán Čermák (1), Jakub Mach (6/1), Denis Vik, Jakub Uchytil (5), Adam Jaša (2), Robin Koudela (8), trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Petr Kácal.

Tabulka 2.liga starší dorostenci Morava ZDE

Ladislav Šidlo

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.