Mistrovství ČR v boccie 2022 se uskutečnilo v Nymburk

IMG 5047Ve dnech 24. – 25. 9. 2022 se ve Sportovním centru Nymburk konalo Mistrovství ČR v boccie jednotlivců 2022 pořádané ČFSH.
Za HSC Velké Meziříčí se mistrovství zúčastnil v kategorii BC1 Ivoš Smolík a v kategorii BC2 František Malec, který do soutěžního turnaje nastoupil po delší době.

Do zápasů v kategorii BC2 nastoupil František Malec s odhodláním uhrát co nejlepší výsledek. V zápasech měl některé přesné hody, které vedly k vítězství v jednotlivých směnách. Zápas od zápasu se jeho hra zlepšovala. Po odehrání všech zápasů se František Malec umístil na skvělém třetím místě, což je po delší herní pauze výborný výsledek.

V kategorii BC1 v prvním zápase Ivoš Smolík vedl po třech směnách 4:0, ale zápas se hraje na čtyři směny, a v té poslední se soupeři podařilo přesnými hody vyrovnat stav a zápas dospěl do tiebreaku. Tiebreak vyhrál Ivoš a zapsal první dva body. V dalších zápasech si již Ivoš Smolík počínal skvěle, kdy soupeřům nedovolil zahrání více lepších míčků a svoje zápasy vyhrál. Po odehrání posledního zápasu se mohl Ivoš Smolík radovat z prvního místa. Stal se Mistrem ČR v kategorii BC1 pro rok 2022 a obhájil tak loňské prvenství. Oběma hráčům za předvedené výkony a medailové umístění gratulujeme.

Sportovní klub děkuje Národní Sportovní Agentuře, městu Velké Meziříčí, Kraji Vysočina, firmě Wiegel CZ žárové zinkování, obci Vídeň, Lavičky a Bory a Jiřímu Táborskému za finanční podporu v roce 2022. Mediálním partnerem jsou NovinyVM.cz a Velkomeziříčsko.

Přejeme hodně přesných hodů do dalších zápasů.

Roman Smolík

IMG 5075

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.