Starší dorostenky se v domácím prostředí protrápily k výhře

IMG 4190II. liga starší dorostenky
TJ Sokol Velké Meziříčí – HK Slavia VŠ Plzeň 18:15 (7:9)

Teprve ve čtvrtém soutěžním kole jsme okusili domácí prostředí. Hráčky si byly vědomy důležitosti souboje a přistoupily k němu poprvé od začátku sezóny zodpovědně v tréninku i při rozcvičování.

Vstup do hry se nám však nevydařil. Pokračovali jsme v bezradném a často chybujícím útoku minulých kol. Ani obranná součinnost včetně takřka žádných zákroků gólmanky nebyla naší výkladní skříní. Soupeřky daleko lépe kombinovaly, držely se na útočné polovině a minimálně chybovaly. Nepomohly nám změny v sestavě ani v útočném rozestavění. Do poločasu jsme nebyli schopni urovnat útočný projev a vyvarovat se spousty chyb a osobních selhání.

Stručně napsáno útočná bída:
chybí nám nápaditost při řešení situací, moment překvapení, nulová kreativita v zakončení ...

Ani po přestávce to s námi nevypadalo příliš optimisticky, když soupeř navýšil až na rozdíl čtyř branek. V této fázi jsme promarnili řadu možností včetně dvou neproměněných sedmiček. Následně plzeňským začaly viditelně ubývat síly. Několik důležitých zákroků přidala naše brankářky a rychlý přechod do útoku nás „nastartoval". Střelecky i herně v důležitých fázích nás držela mladičká Laura Lázničková. V hektickém závěru jsme bojovností uhájili cenné dva body a oslavili tak Památný den sokolstva!!!

Příští kolo sehrajeme v nedělním podvečeru na půdě SK Kuřim.

Sled branek: 0:2, 1:3, 2:4, 3:6, 3:6, 4:7, 7:7, 7:8, 7:11, 8:12, 10:12, 16:12, 16:15, 18:15.
7m hody 5/3: 3/3, vyloučení 3:3.

Hrály: Součková Marcela - Lázničková Laura (5), Bibrová Tina (5/1), Chlubnová Lucie (1), Hladíková Veronika (2), Sýkorová Agáta (2), Rosická Bára (2/1), Vostalová Eva (1), Palasová Kateřina, Puffer Natalie, Koudelová Natálie, Cvrkalová Zuzana. Trenéři ing. Tomáš Partl, ing. Vincenc Záviška.

https://www.handball.cz/souteze/zeny/2-liga-starsi-dorostenky/detail/zapas/4463e8be-32ed-4a00-be6b-4d5866b10c67

Vincenc Záviška
Házená Velké Meziříčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.