Dorostenci přehráli lídra soutěže

1 copy2. liga starší dorost – Morava, 5. kolo
TJ Sokol Velké Meziříčí – TJ Sokol Újezd u Brna 40:38 (17:21)

Lídr soutěže z Újezdu přijel sice s minimem hráčů nicméně byl velmi vyrovnaným soupeřem a až v druhé půli jsme rozhodli o vítězství.

Vstup do utkání začali lépe hosté, kteří mají ve svém středu několik individualit. Postupně se ujali vedení a naše družstvo jako by se nemohlo dostat do tempa. V útoku jsme poměrně snadno dávali branky, ale obrana byla příliš prostupná. Sice jsme zkoušeli různé varianty obrany, ale ani to nepomohlo a Újezd šel do šaten se čtyřbrankovým vedením (17:21).

Do druhé půle jsme chtěli zlepšit jak obranu, tak i přechod do rychlého útoku. Již po několika minutách v druhé půli bylo zřejmé, že to bude fungovat. Navíc přidal několik zákroků Lukáš Deraha v brance a po sedmi minutách již bylo srovnáno (24:24). Následně nás nepřibrzdil ani time-out hostí. Hrála se vyrovnaná partie, a to především díky našim vyloučením. O výsledku jsme rozhodli až ve 54. minutě, kdy se za stavu 35:34 podařila šňůra tří branek v řadě. Hosté již neměli sílu na zvrat a v bouřlivé atmosféře jsme si došli pro vítězství 40:38.

Díky výhře jsme si upevnili druhou příčku v tabulce. V příštím kole zajíždíme opět ke kvalitnímu soupeři tentokrát do Ostravy.

7m hody 1/1 ; 7/8, vyloučení 8:3

Průběh utkání ZDE

Sestava a branky: Lukáš Deraha, Tomáš Kučera, Martin Borkovec – Benjamin Rosa (2), Denis Vik, Tomáš Rosa (1), Jakub Mach (12/1), Martin Chalupa (5), Adam Jaša, Robin Koudela (13), Jaroslav Pavlíček (2), Jakub Uchytil (3), Aleš Novotný (2), Marek Sedlák (2), Ondřej Navrátil, trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Petr Kácal.

Tabulka 2.liga starší dorostenci Morava ZDE

Ladislav Šidlo

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.