Muži jsou stále bez bodu

7 copy2. liga starší dorost – Morava, 5. kolo
TJ Sokol Velké Meziříčí – TJ Sokol Újezd u Brna 33:36 (20:19)

Muži ani v pátém kole nedokázali bodovat a pohybují se na sestupových příčkách.

Od úvodního hvizdu se hrála vyrovnaná partie. Obě družstva se střídala ve vedení. Hrálo se ve slušném tempu a útoky dominovali nad obranami. Šest minut před poločasem soupeř odskočil na dvě branky, do poločasu se podařilo skóre otočit a vytvořit si dvoubrankový náskok. Do druhé půle již nenastoupila dvojice zraněných Šikula, Kuřátko, kterým přejeme brzké uzdravení.

Do druhé půle jsme vstoupili dobře a mírně navýšili vedení. Bohužel ve 36. minutě viděl přímou červenou kartu, do té doby dobře hrající, Pavel Strašák. Následovala pasáž, kdy se obě družstva vystřídala ve vedení. Zlom nastal ve 49. minutě za stavu 30:30, kdy soupeř zužitkoval tři šance po sobě, my jsme vyšli střelecky naprázdno. Trestuhodně jsme zahazovali šance, navíc jsme nezužitkovali nabídnutou přesilovou hru a umožnili Újezdu bodovat.

Herní trápení našeho týmu bohužel pokračuje. Trápí nás především obraná fáze a v kritických chvílích proměňování šancí.

V příštím kole zajíždíme do Ivančic, kde se body nezískávají snadno, ale snad se to již podaří zlomit!

7m hody 0: 3/4, vyloučení 4:4 navíc domácí přímá ČK.

Průběh utkání ZDE

Sestava a branky: Lukáš Deraha, Tomáš Kučera – David Kubiš, Petr Kavka (7), Vítězslav Večeřa (8), Jakub Mach (1), Radim Fischer (2), František Kratochvíl (1), Martin Chalupa (1), Filip Macoun (2), Filip Mička, Martin Šikula (1), Aleš Novotný (4), Alex Kuřátko (1), Tomáš Pažourek (1), Pavel Strašák (4), trenéři Pavel Strašák a Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Petr Kácal.

Tabulka 2.liga muži Morava jih ZDE

Ladislav Šidlo

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.