Minižactvo házené odehrálo další kolo Ligy Vysočiny

AA9B4B0B-C93A-4CA9-85A9-2A68585D54EFV neděli 23. 10. odcestovalo více než 40 dětí z házené k dalšímu turnaji Ligy Vysočiny do Nového Veselí.

Holky měly zastoupení jednoho týmu v přípravce a jednoho týmu v kategorii minižactva. Kluci měli v každé kategorii dvě družstva.

Hrací doba byla 1 x 12 minut, hrálo se na třech hřištích současně a naši svěřenci poměřili síly s družstvy Nového Veselí, Žďáru nad Sázavou, Chrudimi, Poličky, Dolní Cerekve, a Ledče nad Sázavou.

Na těchto turnajích se nepočítá skóre a děti se tak naplno mohou věnovat hře bez obav o výsledek a vyzkoušet si vše co se naučily na tréninku. Pořadatelé celý turnaj zvládli jedničku a děti si tak mohly užít nedělní dopoledne se sportem.

Za holky hrály:
Přípravka: Nikola Vacková, Nella Nováčková, Sabina Juhošová, Eliška Kostečková, Adéla Wasserbauerová, Klára Štěpánková, Sofie Ludvíková, Veronika Vrbová.
Mini: Silvia Matušíková, Eliška Tesařová, Nikol Konečná, Anita Živčicová, Tereza Mičková, Tereza Chlubnová.
Trenéři: Ilona Závišková, Kateřina Závišková, Radka Matušíková, Renáta Kostečková

6B6C5064-E0AD-44A6-A414-438838C44D25Kluci:
Přípravka: David Vítek, Štěpán Šidlo, Ondřej Rosa, Kryštof Plodík, Samuel Smejkal, Tomáš Ondřišík, Sebastian Sedláček, Martin Trifanov, Daniel Balabán, Vít Kozel, Maxmilián Coufal, Robin Mikulášek, Vít Vyškovský.
Mini: Mikuláš Bradáč, Dominik Kaman, Samuel Šimek, David Stoklasa, Tobiáš Winterling, Ondřej Šikula, Jakub Musil, Jiří Michlíček, Filip Ambrož, Vojtěch Kostečka, Lukáš Chadim, Adam Kučera, Tomáš Kalina, Jonáš Peterka,
Trenéři: Ladislav Šidlo, Petr Kavka, David Stoklasa, Daniel Kostečka.


David Stoklasa
TJ Sokol Velké Meziříčí

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.