Minižactvo házené odehrálo turnaj v Ledči nad Sázavou

E800DA02-7336-4181-BBE0-B6AC09C0D87DV sobotu 5. 11. odcestoval rekordní počet dětí na další z řady turnajů ligy Vysočiny do Ledče nad Sázavou. Celkem se tohoto turnaje zúčastnilo a zahrálo si 46 dětí z Velkého Meziříčí a okolí, což je krásné číslo, a ukazuje to, že zájem dětí o sport a pohyb pořád je.

Holky měly zastoupení jednoho týmu v přípravce a jednoho týmu v kategorii minižactva. Kluci měli v každé kategorii dvě družstva. Hrací doba jednoho utkání byla 8 minut a každý tým si zahrál minimálně 7 zápasů. Za soupeře jsme měli domácí Ledeč, Poličku, Dolní Cerekev, Pardubice a Havlíčkův Brod.

Na turnajích ligy Vysočiny se nepočítá skóre a děti tak mohou hrát bez obav o výsledek a zdokonalovat se v dovednostech naučených na tréninku.

Pořadatelé vše zvládli na jedničku a děti si tak mohli užít sobotní dopoledne sportováním s kamarády.

Hráli:

61CC647F-7C8F-446F-9BBB-375B5F701593Holky:

Mini: Juranová Petra, Doležalová Karolína, Tesařová Eliška, Palátová Simona, Matušíková Silvia, Pospíšilová Gabriela, Kozlová Karolína.

Přípravka: Adamcová Tina, Chlubnová Tereza, Živčicová Anita, Matušíková Daria, Komínková Kamila, Štěpánková Klára, Ludvíková Sofie, Vrbová Veronika, Nováčková Nella.
Trenérky: Radka Matušíková, Renáta Kostečková

FB20F961-7438-49E2-940C-B5E6AD2DB5F6Kluci:

Mini: Šimek Samuel, Stoklasa David, Kostečka Vojtěch, Zmrhal Aleš, Musil Jakub, Ambrož Filip, Kalina Tomáš, Chadim Lukáš, Vítek Jakub, Mikulášek Robin, Vejmělek Erik, Kučera Adam, Přecechtěl Lukáš, Šikula Ondřej, Winterling Tobiáš.

Přípravka: Kozel Vít, Bittara Patrik, Ondrišík Tomáš, Vitešník Filip, Rosa Ondřej, Trifanov Martin, Sedláček Sebastian, Šidlo Štěpán, Kučera Patrik, Plodík Kryštof, Navrátil Ronnie, Dlouhý Karel, Juran Matyáš, Puffer Maxmilián, Coufal Maxmilián.
Trenéři; David Stoklasa, Daniel Kostečka, Ladislav Šidlo

David Stoklasa
TJ Sokol Velké Meziříčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.