Získali jsme další vítězství pro dorostence

Starší dorost_listopad_20222. liga starší dorost – Morava, 8. kolo
TJ Sokol Velké Meziříčí – Tatran Litovel 35:31 (16:12)

V tradičním podvečerním čase se konalo utkání staršího dorostu proti Tatranu Litovel. Dobře fyzicky disponovaný soupeř proti domácím hráčům předváděl bojovný výkon až do závěrečného hvizdu. Naši hráči si však rychlou hrou došli pro další dva body do tabulky.
Jak už jsme u zápasů starších dorostenců zvyklí, tak i tentokrát padlo do obou sítí mnoho branek. A to navíc oba brankáři předvedli několik parádních zákroků!

Prvních sedm minut bylo vyrovnaných. Naše obrana se ze začátku těžko srovnávala s fyzickou převahou soupeře. Postupem však našla recept a ve 14. minutě donutila lavičku hostů k prvnímu time-outu za stavu 9:3. Prostřídaní na naší straně, a po oddechu nabuzení hosté se čtyřmi brankami v řadě dostali zpět do hry. Nás hodně v této části hry tížilo přesné zakončení. Naši hráči jsou již ve druhé lize otrkaní a zrychlením hry si opět vybudovali čtyřbrankový náskok, který udrželi až do poločasového hvizdu.

Ve druhé půli domácí pokračovali s aktivním přístupem k utkání, což jim v 19. minutě vyneslo desetibrankový rozdíl ve skóre. Bohužel to bylo i jisté uspokojení v hlavách hráčů, ze kterého pramenily zbytečné chyby, které stále dobře hrající soupeř trestal. A to byl hlavní důvod, proč utkání skončilo „pouhým" čtyřbrankovým rozdílem.

Naši hráči jsou aktuálně na první příčce druholigové tabulky. O následujícím víkendu je čeká přestávka a podzimní část soutěže uzavřou na domácí palubovce v sobotu 26. listopadu od 19:00 proti soupeři z Vysočiny, Ledči nad Sázavou. Přijďte kluky v posledním utkání podpořit.

7m hody 2/2 : 3/3, vyloučení: 5:2

Průběh utkání ZDE

Sestava a branky: Lukáš Deraha, Tomáš Kučera – Tomáš Rosa (8), Jakub Mach (8/2), Jakub Uchytil (5), Adam Jaša (4), Benjamin Rosa (3), Aleš Novotný (3), Marek Sedlák (2), Martin Chalupa (1), Jaroslav Pavlíček (1), Denis Vik, Štěpán Čermák, trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Petr Kácal.

Tabulka 2. liga starší dorostenci Morava ZDE.

Jana Šidlová
Házená Velké Meziříčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.