Minižáci házené odehráli další turnaj Ligy Vysočiny

EEECB2DE-55CD-43E3-9B3C-6E455242E9A4V sobotu 12. listopadu odcestovali naši nejmenší házenkáři na další z řady turnajů ligy Vysočiny. Ten se konal v Dolní Cerekvi a náš oddíl postavil do turnaje dvě družstva přípravky a dvě minižáků. Hrací doba byla 1x10 minut a zahráli jsme si proti týmům z domácí Cerekve, Nového Veselí, Žďáru nad Sázavou, a Havlíčkova Brodu. Každé družstvo odehrálo minimálně 7 utkání, takže si děti dostatečně zahrály a vyzkoušely věci naučené z tréninku. Na těchto turnajích se nepočítá skóre, takže děti mohou hrát bez obav o výsledek.

Hráli:
Přípravka: Navrátil Ronnie, Rosa Ondřej, Vitešník Filip, Šidlo Štěpán, Mikulášek Robin, Balabán Daniel, Smejkal Samuel, Kozel Vít, Ondřišík Tomáš, Puffer Max, Vítek David.

Minižáci: Stoklasa David, Winterling Tobiáš, Kalina Tomáš, Šimek Samuel, Vítek Jakub, Ambrož Filip, Zmrhal Aleš, Kaman Dominik, Peterka Jonáš, Janoušek Jan, Kostečka Vojtěch.

Trenéři: Stoklasa David, Kostečka Daniel, Šidlo Ladislav, Vítek David

David Stoklasa
TJ Sokol Velké Meziříčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.