Mladší žákyně se účastnily turnaje O Perníkové srdce

Mladší žákyně_turnaj_O_Perníkové_srdceDlouhou herní pauzu vyplnilo družstvo mladších žákyň účastí na 22. ročníku turnaje O Perníkové srdce v Pardubicích.

Sobota 19. listopadu se nenesla jen v duchu prvního letošního sněhu, ale také házenkářským turnajem v nafukovací hale v Pardubicích. Naše mladší žákyně se posledních několik let tohoto turnaje zúčastňovala a ani ten letošní nebyl výjimkou. Na rozdíl od předchozích let byl ovšem pouze jednodenní.

Celkem sedm družstev postupně změřilo síly každý s každým. Naše holky se postupně utkaly s týmem Slavie Praha, DHK Zora Olomouc, Sokol Chrudim, DHK Pardubice, Astra Praha a Milevsko. Ze šesti utkání se podařilo čtyři vyhrát a dvě prohrát, ale vždy těsně.

Během turnaje holky zkoušely různé typy obran, a také nové věci z tréninků, a hlavně se po každé povedené situaci radovaly a byla na nich vidět radost ze hry. Dokonce i ještě věkově minižákyně se zapsaly do tabulky střelkyň. Trenérky pro skončení turnaje holky chválily, hlavně za nasazení a přístup k utkáním, i když se v tom předchozím nedařilo.

V konečném zúčtování naše děvčata obsadila bramborovou příčku, ale herní výkony byly mnohem lepší.
Nyní čeká tým mladších žákyň náročný program, kdy každý víkend odehrají turnaj Ligy Vysočiny. Držte našim holkám pěsti, ať se jim herně další.

Sestava a branky: Anežka Brychtová, Dita Padalíková – Karolína Blaťáková, Adéla Derahová, Elen Konečná, Tereza Palátová, Barbora Fialová, Klára Pospíšilová, Silvie Podsedková, Karolína Kozlová, Klára Sedláková, Beáta Michličková, Alena Anna Bartošová, trenérky Jana Šidlová a Miroslava Kozlová.

Jana Šidlová
Házená Velké Meziříčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.