Svůj premiérový bod v divizi uhrál Bednář

317086450 858837281979189_8245111012296133503_nDivize

ST Velké Meziříčí – TJ Chmelná 10:3
Body: Maštera Martin 3/0, Holub Štěpán 3/0, Vala Daniel 1/1, Bednář Ivan 1/2
Čtyřhry: Maštera, Holub 1/0
Vala, Bednář 1/0

ST Velké Meziříčí – TJ Spartak Pelhřimov B 10:1
Body: Maštera Martin 3/0, Holub Štěpán 2/0, Šoukal Slavomír 2/0, Kampas Jan 1/1
Čtyřhry: Šoukal, Kampas 1/0
Maštera, Holub 1/0

KP 2

ST Velké Meziříčí B – TJ Nové Město na Moravě 10:8
Body: Klíma Petr 3/1, Řikovský Aleš 3/1, Holík Vratislav 2/2, Skryja Marek 2/2

ST Velké Meziříčí B – TJ Žďár nad Sázavou B 10:7
Body: Klíma Petr 3/1, Holík Vratislav 3/1, Řikovský Aleš 3/1, Skryja Marek 0/3
Čtyřhra: Holík, Skryja 1/0

OP 1

ST Velké Meziříčí C – TJ Žďár nad Sázavou D 8:10
Body: Bednář Ivan 3/1, Kořínek Stanislav 2/2, Dvořák František 1/1, Klíma Tomáš 1/1, Buk Martin 1/3

TJ Sokol Nížkov – ST Velké Meziříčí C 12:6
Body: Bednář Ivan 2/2, Kořínek Stanislav 2/2, Dvořák František 1/3, Dvořák Martin 0/4
Čtyřhra: Kořínek, Dvořák Fr.

OP 4

ST Velké Meziříčí D – SK Škrdlovice B 12:6
Body: Klíma Tomáš 4/0, Suchánek Petr 3/1, Dvořák František 3/1, Blažek Filip 1/3
Čtyřhra: Klíma, Dvořák

TJ Sokol Jámy – ST Velké Meziříčí D 9:9
Body: Dvořák František 3/1, Blažek Filip 3/1, Suchánek Petr 1/3, Pavelec Radek 1/3
Čtyřhra: Suchánek, Pavelec

OP 5

SK Moravec B – ST Velké Meziříčí E 13:5
Body: Řezníček Tomáš 3/1, Smejkal Radim 2/2, Jan Jakub 0/4, Pacal David 0/4

ST Velké Meziříčí E – TJ Spartak Velká Bíteš C 3:15
Body: Řezníček Tomáš 1/3, Dvořák Martin 1/3, Hedbávný Lukáš 0/4, Kališ Pavel 0/4
Čtyřhra: Dvořák, Řezníček

OS

ST Velké Meziříčí F – TJ Poděšín B 1:17
Body: Homola Martin 1/3, Homolová Karolína 0/4, Buk Lukáš 0/4, Klímová Sabina 0/2, Buková Adéla 0/2

Další řadu utkání odehráli naši stolní tenisté. Nejprve áčko doma přivítalo poslední tým tabulky, Chmelnou. Kluci nastoupili bez dvou hráčů základu družstva. V divizi si zahráli Bednář a Vala. Celkový průběh utkání i přes nekompletní sestavu byl v režii našich hráčů. Papírové předpoklady dopadly dle očekávání a výhra byla jasná pro nás. Svůj premiérový bod v divizi uhrál Bednář, další přidal Vala a plné zisky uhrála naše nejlepší dvojička Maštera s Holubem.

Odpoledne se áčko opět nemýlilo a poradilo si s Pelhřimovem. Na podívanou perfektní zápasy odehrálo doma béčko. Nejprve proti Novému Městu, jsme očekávali pořádný boj o každý bodík, to se také v utkání potvrdilo. Do zápasu jsme nastoupili v plné síle ve čtveřici Klíma P., Holík, Řikovský a Skryja. Hosté nastoupili také v plné sestavě. Výsledek se postupně měnil na každou stranu týmu, hned z úvodu nám nevyšly obě čtyřhry. Nezbylo nám nic jiného než spoléhat na dvojhry, které nakonec končily lépe pro nás. Se štěstím jsme nakonec brali nejtěsnější výhru 10:8. Všichni kluci se na tento výsledek pořádně nadřeli. Nejvíce bodů z dvojher uhrála dvojička Klíma a Řikovský. V tomto utkání jasně rozhodlo, že všichni naši hráči bodovali ve dvojhrách.

Odpolední střetnutí proti Žďáru jsme doufali, že bude lehčí jako ráno. Opak byl bohužel pravdou. Předposlední tým tabulky nám dal jasně najevo, že nám nedá nic zadarmo. Úvod vyšel lépe hostům, nejkrizovější okamžik nastal za stavu 7:4 pro Žďár. V ten moment stačilo k úspěchu hostům málo, tento poslední krok však udělat nedokázali. Naši hráči fantasticky zvládli posledních šest dvojher a utkání otočit v náš prospěch. Nutno dodat, že tato výhra se nerodila jednoduše, stála mnoho sil a nervů všech zúčastněných v utkání. Žďár podal super výkon a hrál s našim týmem naprosto vyrovnanou partii. Trojice Holík, Řikovský a Klíma uhrála celkem 9 bodů a poslední bodík vzešel ze čtyřhry Skryja, Holík. Béčko hraje krajský přebor druhé třídy a má bilanci 9 výher a jednu prohru.

Další utkání tentokrát smolná prohra v OP 1 třídě zaznamenalo céčko proti Žďáru D. Bohužel nepomohly ani krásné tři body, které uhrál v utkání Bednář. Další náš tým, který se pohybuje na čele tabulky v OP 4 třídě je družstvo D. Kluci si poradili doma proti Škrdlovicím a vyhráli 12:6. Čtyři body uhrál Klíma Tomáš. O týden později tento tým remízoval v Jámách 9:9. Po třech bodech uhrála dvojička Dvořák a Blažek. Poslední naše týmy, kde nastupují nově registrovaní hráči nestačili na své soupeře. Za zmínku stojí uhrané tři body hráče Řezníčka a dva body Smejkala v utkání v Moravci. Další svůj bodík, celkově druhý si uhrál mladík Homola v souboji proti Poděšínu. Konec první půlky všech soutěží ve stolním tenisu se blíží. Áčko zakončuje svůj zápas v divizi ve Žďáře, kde silní domácí pouze jednou remízovali a vévodí této nejlepší krajské třídě. Béčko nastoupí za čtrnáct dní také proti Žďáru. Céčko čeká Velká Bíteš a Nové Dvory. Déčko si to rozdá proti Sázavě a Dolním Heřmanicím a družstva E a F už své mistrovské zápasy odehrály pro tento rok všechny. V tomto roce ještě připravujeme oddílový turnaj naší celé mládeže a hlavní akcí bude nadupaný turnaj o přeborníka města Velkého Meziříčí konaného dne 30. 12. Na tomto turnaji pravidelně hrají ligový hráči, kteří i tentokrát přislíbili svojí účast. Propozice k této akci se objeví v nejbližších dnech na našich internetových stránkách www.stolnitenisvm.cz

-pk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.