Tradice pokračuje. 27. ročník Mikulášské laťky se konal v úterý 6. prosince

Mikulášská laťka_2022_dív_8Po dvouleté odmlce způsobené mnohdy nesmyslnými a chaotickými vládními zákazy proběhla na Základní škole Oslavická tradiční školní sportovní akce. Soutěž ve skoku vysokém využila sedmnáctka dívek a devatenáctka chlapců 8. a 9. tříd ke sportovnímu poměření svých fyzických schopností.

Mezi dívkami osmých tříd si nejlépe vedla Nela Wasserbauerová, která o pět centimetrů předčila na místě druhém Emu Příhodovou i třetí v pořadí Veroniku Koženou. Kategorie dívek devátých tříd zcela opanovala výkonem 140 cm Ester Böhmová, o deset centimetrů menší výkon předvedla v pořadí druhá Klára Havlišová, ocenění za třetí místo převzala za výkon 125 cm Terezie Chylíková.

Mezi chlapci osmých ročníků si nejlépe vedl a nejlepší výkon celé sportovní akce předvedl Richard Havlíček – 150 cm, druhý v pořadí skončil Sebastien Šafránek za 140 cm a třetí místo obsadil Jan Novotný za skok 135 cm.

Deváťáci měli poměrně překvapivého vítěze v osobě Tomáše Březky, který si vylepšil svoje dosavadní maximum na 145 cm, druhý skončil Martin Beneš – 135 cm, třetí příčka po dramatickém rozeskakování nakonec patří Štěpánu Janštovi.

Mikulášská laťka – výsledky 2022

Učitelé tělesné výchovy Základní školy Oslavická Velké Meziříčí pořádají okresní kolo lehkoatletické soutěže ve skoku vysokém – XXIV. ročník Vánoční laťky, a to v úterý 20. prosince 2022.

Pozvánka na Vánoční laťku 2022

Více informací na http://www.zs-oslavickavm.cz/.

Historie Mikulášské laťky

Vincenc Záviška
Házená Velké Meziříčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.