Atletika Velké Meziříčí se zapojuje do projektu Atletika pro celou rodinu

Halloween v_atletické_školičce_copyLetos poprvé se Atletika Velké Meziříčí  zapojuje do projektu Atletika pro celou rodinu, který je zastřešen Českým atletickým svazem.

Do projektu se v našem atletickém oddíle přihlásila skupina nejmenších atletů – atletická školička. Rodiče a děti si spolu s trenérkami užijí dva společné tréninky (jeden v tělocvičně a druhý venku na stadionu) a sportovní rodinné odpoledne (závody, neboli čtyři jednoduché atletické disciplíny, které malý sportovec absolvuje spolu s rodičem). Cílem projektu je zábavnou formou zapojit do společného sportování děti i rodiče, užít si naše atletické tréninky a vychutnat si společnou radost z pohybu.

V rámci atletické školičky se snažíme, aby byly tréninky pestré a zábavné. Na podzim jsme měli trénink na téma „Halloween". Celý trénink, tedy průpravná cvičení, soutěže, hry i jóga, se nesl v tomto duchu. V prosinci nás navštívil Mikuláš s andělem, hravě jsme je provedli naším tréninkem a poctivě předvedli, co už umíme.

Mikuláš v_atletické_školičceNa projekt Atletika pro celou rodinu a společné tréninky s dětmi i rodiči se moc těšíme.

„Běhej, házej, skákej rád, s rodiči to můžeš dát!“

 

 

Martina Nováčková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.